Bysjödagen 2011

Många besökare hade även i år hittat till den lilla skogsbyn Bysjö och byadagen som inleddes med gudstjänst. En frisk vind blåste bort den kvalmiga luften vi haft hela veckan. Men inte en regndroppe föll över Bysjö denna dag.
 
Kent Ingelssons trio.

Kent Ingelssons trio.

Kent Ingelsson med Marie Eriksson på flöjt och Nils-Arne Nilsson på gitarr stod för musiken, både vid gudstjänsten och den därefter följande allsången, som P-O Gustafsson ledde.

Vi fick bl.a höra om ”Artur Andersson Smith d.y, som komponerat världshiten ”Guitar Boogie” med inspiration av fadern Artur Andersson Smith d.ä. Utvandrad från Osele till Amerika en gång i tiden”.  Kanske… Men en bra historia var det iallafall…

Publik

Publik

 Publiken i tältet.

Per-Olov

Per-Olov

Allsångsledaren Per-Olov Gustafsson. Foto: Jan Sjölander.
 
 
Tunnbrödsrulle med abborrfilé.

Tunnbrödsrulle med abborrfilé.

Vid åbbarbordet stod Jon och Birgitta för försäljningen. Här har  Marianne hoppat in för att sälja maken Per-Olovs berömda abborrmackor. De tog slut alldeles för fort som vanligt. Det gäller att passa på.

Kaffebordet

Kaffebordet

 Byalagets ordförande Jon Wallgren t. h. vid kaffebordet.

Comments are closed.