Över isen raskar…

… björnen också!

I går fredag den 13/4 sågs första björnen för säsongen i eller rättare sagt på Bysjön! Gustav-Emil ringde och sa att vi skulle titta ut på sjön, och där ser vi cirka 600-700 m ut mot holmen en björn som går. Den verkar ha kommit från Lappåshållet och gick mot andra sidan. Vi fick se den i kikaren i några minuter, sedan försvann den in i skogen. Tyvärr lite för långt avstånd för att ta foto. Spännande!!

Vargspår har också setts i Lövsjön av Ivar Fängström, så det finns en del rovdjur här i trakten!!  Fast än så länge är vi fler människor här……………..

/Staffan

One Response to “Över isen raskar…”

  1. Lars Eric skriver:

    Och på Eden såg Jakobssons en varg på söndagsmorgonen. Kan vara en invandrad rysk varg som är gulaktig i pälsen, enligt rovdjurskonsulenten.