Hans Petter Hansson Molin

Hans Petter Hansson Molin nr 2 utan kanterHans_Petter_Hansson_Molin

Foton från Ludvig Boström.

Hej, angående ”Flottningskontrakt 1903”, här kommer två bilder av Hans Petter Hansson Molin, (på den andra bilden sitter hans hustru Maria Persdotter bredvid). På tal om Anna Magdalena Hansdotter från Överå, är det samma Anna Magdalena Hansdotter som är född 28/4 1825, dotter till Hans Hansson Westergren? I så fall är det Hans Petters faster, hans fader var Hans Hansson Molin, son till Hans Hansson Westergren.

Med vänlig hälsning
Ludvig Boström

Ett svar på ”Hans Petter Hansson Molin”

  1. Anna Magdalena Hansdotter bör ha varit min pappas farmor Johannas mamma. Som bodde på Nybygget på ålderns höst. ”Erke” Erik Johan hade tydligen både sin svärmor och sin gamla pappa Jonas från Eden boende där som änklingar.

    Med vänlig hälsning
    Lars Eric

Kommentarer är stängda.